Vælg kategori: Søg produkt:
 
 
 Alle priser
er incl. moms

Forbrugsforeningen Visa/Dankort
HAUPT LAKRIDS > DELIKATESSER > HAUPT LAKRIDS  |  Udskriv  |  Send som ønske
Oplev den ultimative lakridsoplevelse med Haupt Lakrids fra Sverige.

Siden 2014 har holdet bag Haupt Lakrids kæmpet med passion og gejst for at producere den aller bedste lakrids på markedet - både smag og oplevelse er helt afgørende i denne proces.

Lakridsen fra Haupt indeholder hele 9% lakrids (mod andre lakridsmærker som holder 6-7%). Lakridsen er økologisk rålakrids fra Calabrien og den sætter helt nye standarder for hvordan lakrids skal smage.

Lakridsen koges i op til 8 timer og modnes gennem lufttørring i op til 10 uger - dette gør, at det ikke er nødvendigt at tilsætte det udskældte shellac - som gør at lakridserne ikke klistrer sammen.

Lakridsen sælges i smukke dåser med super flotte udtryk og et smukt patenteret design.

Hos Haupt Lakrids har man bevidst valgt at bruge den allerdyreste råvare og lade kogning og efterfølgende lufttørring tage den tid det skal tage for at frembringe en ordentlig lakrids. Alt dette gør at der frembringes en langt bedre smag i vores elskede lakridser.

I Haupt serien finder du lakrids (sød, stærk) samt drageret lakrids med chokolade og bær samt lakridspulver, som er genialt i kager og madlavning generelt.

Lakridsen som anvendes er både asiatisk og lakrids fra Calabrien - en ægte kender kan smage forskel.

Lad dig forføre af de helt fantastiske lakridser fra svenske Haupt.


© Vintage-kompagniet  -  Arnager Alle 7 (INGEN FYSISK BUTIK)  -  2770 Kastrup
 53630131 - HVERDAGE MELLEM 9-15  -   SMS 53630131 - HVERDAGE MELLEM 9-15  -  E-mail: tina@vintage-kompagniet.dk  -  CVR-nummer: 30 28 97 22 - Bankkonto: 7595 - 1043530