Vælg kategori: Søg produkt:
 
 
 Alle priser
er incl. moms

Forbrugsforeningen Visa/Dankort
INFO OM KALKMALINGEN > VINTAGE PAINT / KALKMALING > INFO OM KALKMALINGEN  |  Udskriv  |  Send som ønske
Vintage Matt Paint er lavet efter æld gamle originale opskrifter og malingen består kun af 100% naturlige ingredienser.

♥ Malingen kan hæfte på næsten alle overflader uden forbehandling. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at slibe emnet let.

♥ Det er ikke nødvendigt at grunde før brug af malingen. Men maler du et møbel, som er helt råt i træet eller har fået bejdse - er det en god ide at grunde møblet - så der ikke forekommer gennemslag af farve. Test gerne farven på et mindre ikke synligt område først.

♥ Malingen er lavet af 100% naturlige ingredienser og er stort set lugtfrit - malingen er vandbaseret.

♥ Du kan gøre møblets overflade mere modstandsdygtigt ved at efterbehandle med Vintage Antique Wax eller mat lak - ligeledes fra Jeanne d'Arc Living. Det er tilrådeligt at efterbehandle når det drejer sig om kommoder og borde - som skal tørres af med en klud. Forskellen på voks og lak er at voksen med tiden slides af og skal genbehandles - begge efterlader en fin mat overflade.

♥ Forskellen på de forskellige vokse er udelukkende farven - den hvide voks giver en mere mælket overflade især i penselstrøgene. Den brune en mørkere og mere slidt fremtoning og så videre.

♥ Malingen er også godkendt til at male børnemøbler med - malingen har nemlig godkendelsen EN71-3.

♥ Du kan også male udendørs med kalkmalingen - dog tilrådes det at efterbehandle - da vejr og vind altid slider hårdt på ting - som befinder sig udendørs.

♥ Malingen fra Jeanne d'Arc Living kan bruges som det er eller det kan fortyndes med vand. Hvis du ønsker en tykkere maling - lader du bare malingen stå uden låg natten over. En dåse på 700 ml maling rækker til ca. 7-10 kvm alt efter overfladen og sugeevnen.

♥ Malingen dækker fuldstændig som helt almindelig maling og derfor er 2-3 overmalinger det mest almindelig - alt efter hvilket look du er ude efter.

♥ Farverne i hele kollektionen kan frit blandes for at opnå nye spændende farver.

♥ Malingen er den samme om du vælger en lille bøtte eller den store spand.

♥ Malingen er berøringstør efter 30 min og overmalbar efter 1 time.

♥ Vær opmærksom på at du får rørt ordentlig rundt i din dåse med maling - der skal røres i mindst 5 min. da kalken ligger i bunden og skal blandes ordentligt rundt for at du ikke får en vandig og ikke dækkende maling. Synes malingen tynd og ikke dækkende - er det med garanti - fordi du ikke har rørt ordentligt rundt.

♥ Vi fører hele sortimentet af både maling, voks og tilbehør hos os - så det er bare om at vælge og vrage.

♥ ♥ Rigtig god arbejdslyst ♥ ♥
© Vintage-kompagniet  -  Arnager Alle 7 (INGEN FYSISK BUTIK)  -  2770 Kastrup
 53630131 - HVERDAGE MELLEM 9-15  -   SMS 53630131 - HVERDAGE MELLEM 9-15  -  E-mail: tina@vintage-kompagniet.dk  -  CVR-nummer: 30 28 97 22 - Bankkonto: 7595 - 1043530